Hero Wave

Weekendje weg Zeeland

Uw weekendje weg Zeeland begint hier! U kunt bij ons een appartement huren aan de haven van Marina Port Zélande. Wij bieden vier verschillende appartementen aan, waarvan drie 4-persoonsappartementen en een 6-persoonsappartement. Alle appartementen zijn comfortabel en luxe ingericht. Het hoeft u tijdens een weekendje weg in Zeeland aan niets te ontbreken! U heeft voldoende privacy en rust, maar kunt ook gebruik maken van de vele faciliteiten van Port Zélande. Een ideale combinatie voor een weekendje weg in Zeeland. U kunt kiezen voor watersport, fietsen, paardrijden, wandelen of lekker relaxen op het strand of bij het appartement. Het kan allemaal.

Bekijk de luxe ingerichte appartementen of neem contact op voor meer informatie.

Appartementen bekijken

Contact opnemen

Waar bent u naar op zoek?

De prachtige omgeving van de appartementen biedt voor ieder wat wils. Wilt u lekker ontspannen in een rustige omgeving? Even bijkomen van de alledaagse hectiek? Dan is Port Marina Zélande een uitstekende plek voor u. Alle appartementen hebben een fijn groot terras met prachtig uitzicht op de haven. Dichtbij de Noordzee en De Grevelingen gelegen, dus u kunt makkelijk de rust op het water zoeken door een sloep te huren of een rondvaart te boeken.

De omgeving is ook zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. Bent u juist op zoek naar levendigheid, vermaak en activiteiten? Dan kunt u dit tijdens uw weekendje weg in Zeeland prima opzoeken met onze appartementen als uitvalsbasis. Bezoek de levendige en bourgondische dorpjes zoals Ouddorp, Brouwershaven en Burgh-Haamstede. Duik het bruisende uitgaansleven van Renesse in. Ook de fanatieke watersporters kunnen tijdens een weekendje weg in Zeeland hun hart ophalen.

Vakantiehuis Grevelingenmeer

Geniet van een welverdiend weekendje weg in Zeeland met een vakantiehuis aan het Grevelingenmeer. Een zeer geliefde vakantieplek en bij uitstek geschikt voor watersporters. Het brede Noordzeestrand ligt vlakbij en het Grevelingenmeer ligt letterlijk aan uw voeten. De Grevelingen biedt vele mogelijkheden voor excursies, zoals een zeehondenboottocht, zeillessen of paardrijden. De vele zonuren, de prachtige omgeving en de uitstekende faciliteiten van Port Zélande zorgen dat u gegarandeerd een topvakantie heeft!

Bekijk de mogelijkheden voor het huren van een vakantiehuis Grevelingenmeer.