Hero Wave

Vakantiehuis Ouddorp

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in Ouddorp? In de nabije omgeving – in de haven Marina Port Zélande – verhuren wij een aantal prachtige vakantiehuisjes voor een ontspannen vakantie. U kunt bij ons terecht met uw gezin, vrienden of familie. Huurt u bij ons een vakantiehuis bij Ouddorp dan biedt ieder appartement ruimte voor 4 – 6 personen. Geniet van de prachtige omgeving aan het Grevelingenmeer en dichtbij het Noordzeestrand. Omringd door water vindt u hier diverse mogelijkheden voor watersporten en andere activiteiten. Houdt u van fietsen door de natuur? Dan zit u hier op een fantastische plek! Zoekt u de gezelligheid van de Zeeuwse dorpjes met de vele terrasjes? Dan zit u in een vakantiehuis nabij Ouddorp op een zeer centrale plek voor diverse uitstapjes. Interesse? Neem dan contact met ons op over de beschikbaarheid en de prijs!

Contact opnemen

Vakantie vieren in Ouddorp

Zeeland heeft de meeste zonuren van ons land en is daarom een populaire vakantiebestemming. Huur een vakantiehuis bij Ouddorp en beleef met elkaar een topvakantie! Zowel kinderen als volwassenen vermaken zich hier kostelijk. De Grevelingendam en de Brouwersdam bieden volop recreatie- en watersportmogelijkheden. Zo vindt u hier verschillende leuke strandjes om te zonnen of uit te waaien. Maar u kunt ook een boot huren, zwemmen, surfen en zelfs duiken. Of u kunt een fiets huren en op eigen gelegenheid de prachtige omgeving van ons vakantiehuis bij Ouddorp verkennen. Kortom, volop vertier en vermaak!

Vakantiehuisje Ouddorp huren voor gezinnen

Ook met kinderen kunt u ons vakantiehuisje Ouddorp huren in Marina Port Zélande. Een ideale plek voor jong en oud! In de jachthaven vindt u een mooie grote speeltuin. Kinderen kunnen zich hier vermaken op de schommels, de glijbaan en klimrekken. Ook vindt u hier een voetbalkooi, een tafeltennistafel en basketbalbaskets. Genoeg sportieve mogelijkheden! De vraag is: wie daagt wie uit? Als u ons vakantiehuisje Ouddorp gaat huren dan kunt u gebruik maken van de faciliteiten van bungalowpark Port Zélande. Dus schijnt de zon een dagje niet of regent het zelfs? Ga dan naar het overdekte subtropisch zwembad of boek een bowlingbaan. Genoeg leuke dingen te doen dus. Wacht niet langer en boek direct uw vakantiehuis bij Ouddorp!