Hero Wave

Vakantiehuis huren Zeeland

Een vakantiehuis huren in Zeeland dichtbij het Grevelingenmeer? Wij bieden vier verschillende appartementen aan in de haven Marina Port Zélande. De luxe accommodaties zijn geschikt voor vrijwel iedereen, maar voor wandelaars, fietsers, duikers, zeilers en surfers in het bijzonder. Dit komt door de waterrijke omgeving en een omgeving waarin fietsers en wandelaars hun hart kunnen ophalen. Wilt u met het gezin een vakantiehuis huren in Zeeland? Ook dan kunt u prima bij ons terecht. De appartementen zijn geschikt voor families, met een fijn terras, een complete keuken en een badkamer voorzien van ligbad. Als u een van onze vakantiehuizen huurt dan kunt u ook nog eens gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van Port Zélande. Voor alle leeftijden en interesses is er van alles te doen! Een vakantiehuis huren in Zeeland doet u gemakkelijk via de kalender of u neemt contact met ons op.

Vakantiehuis huren Zeeland

Vakantie vieren in Zeeland

Een vakantiehuis huren in Zeeland is een goed idee voor vakantie in eigen land! Met de meeste zonuren en de vele stranden en watersportmogelijkheden is het hier echt genieten. Zeeland kenmerkt zich door de vele gezellige dorpjes waar u heerlijk op het terras kunt zitten en uit eten kunt gaan. Ouddorp bijvoorbeeld of Renesse en Burgh-Haamstede. Vooral Renesse staat bekend om haar bruisende uitgaansleven. Zit het weer een beetje tegen? Ook dan is er genoeg te doen voor jong en oud. De jachthaven Marina Port Zélande heeft diverse speel- en sportvoorzieningen en indoor activiteiten. Denk aan het subtropisch zwembad Aqua Mundo, het wellnesscentrum of de bowlingbaan. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topvakantie. Wacht niet langer met een vakantiehuisje huren in Zeeland!

Vakantiehuis Grevelingen

Als u op zoek bent naar een vakantiehuis aan de Grevelingen dan hebben wij een aantal mooie appartementen in ons aanbod. De vier accommodaties die wij verhuren zijn gelegen in de jachthaven Marina Port Zélande. Ze zijn ruim opgezet en geschikt voor 4 tot 6 personen. Los of samen te boeken als u met een grotere groep of meerdere gezinnen een vakantiehuis aan de Grevelingen wilt boeken. Boek uw vakantiehuis Grevelingen online via de kalender of neem contact met ons op voor meer informatie.