Hero Wave

Vakantiehuis Grevelingen

Bij Huren op Zeeland kunt een vakantiehuis aan de Grevelingen huren. Wij verhuren vier appartementen geschikt voor 4 tot 6 personen. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken en luxe extra’s. Alle ingrediënten voor een fijne vakantie zijn aanwezig. Als meest zonnige provincie van Nederland is Zeeland een vakantiebestemming bij uitstek. Ieder vakantiehuis ligt aan de Grevelingen én vlak bij het Noordzeestrand. De appartementen liggen vlakbij bungalowpark Port Zélande. Een vakantiepark dat voorzien is van vele faciliteiten. Een groot voordeel is dat u als onze gast ook van deze faciliteiten gebruik mag maken! Volop mogelijkheden voor leuke sportieve activiteiten. Zowel buiten als binnen. Als de zon toevallig een dagje niet schijnt kunt u bijvoorbeeld naar het subtropisch zwembad of een bowlingbaan huren. Een vakantiehuis aan de Grevelingen huren kan via de online kalender of u neemt contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en kunnen ook telefonisch een reservering in behandeling nemen.

Appartementen bekijken

Indeling vakantiehuisjes Huren in Zeeland

Heeft u interesse in het huren van een vakantiehuis aan de Grevelingen via Huren in Zeeland? U kunt het volgende verwachten:

  • Fijn terras aan de jachthaven Marina Port Zélande
  • Ruim opgezet en luxe ingericht
  • Gebruik maken van de vele faciliteiten van bungalowpark Port Zélande
  • Geschikt voor 4 tot 6 personen
  • Veel tips voor activiteiten en bezienswaardigheden Grevelingen

Tips voor een fantastische vakantie aan de Grevelingen

Wij geven graag tips voor een fantastische vakantie in Zeeland. Natuurlijk kunt u heerlijk op het terras zitten in Ouddorp, Renesse of Burgh-Haamstede. Mosselen eten of dagvers gevangen vis, dat is culinair genieten. Een dagje strand afwisselen met een tourtocht op de fiets. Ga een dagje zeilen op het Grevelingenmeer of neem surfles.

Gelukkig is er ook bij minder goed weer genoeg te doen. Ga naar het subtropisch zwembad Aqua Mundo of een potje bowlen in het bungalowpark dat vlakbij gelegen is. Kortom, met het huren van een vakantiehuis Grevelingen zult u zich niet vervelen. U kunt online direct een vakantiehuisje huren in Zeeland!