Hero Wave

Vakantiehuis aan zee Zeeland

Voor een vakantiehuis aan zee in Zeeland zit u bij Huren in Zeeland helemaal goed! Bekijk direct onze prachtige vakantiehuizen aan zee in de jachthaven Marina Port Zélande. Gelegen aan het Grevelingenmeer en dichtbij het Noordzeestrand. U kunt haast niet dichter aan zee een vakantiehuis in Zeeland huren. Onze appartementen zijn ideaal als u op zoek bent naar een luxe en comfortabel vakantiehuis aan zee in Zeeland. Bij ons kunt u vier verschillende appartementen boeken voor 4 tot 6 personen. Bekijk de foto’s en overtuig u zelf van deze heerlijke vakantiebestemming. Bekijk de indeling en uitstraling van onze vakantiehuisjes aan zee in Zeeland. Direct boeken? Neem dan contact met ons op.

Direct boeken

Prachtige omgeving en volop activiteiten

Uw vakantiehuis ligt direct aan de haven Marina Port Zélande. Het is dus met recht een vakantiehuis aan zee in Zeeland. Het eiland is aan verschillende kanten omgeven door het water. Van de Noordzee, de Grevelingen en het Haringvliet. Vanuit uw vakantiehuis aan zee in Zeeland heeft u oneindig veel recreatiemogelijkheden binnen handbereik. U kunt natuurlijk gaan zonnen en zwemmen, maar ook surfen en duiken of vissen en zeilen. In de plaatsjes Ouddorp, Renesse, Burgh-Haamstede en Zierikzee is het altijd gezellig. U vindt hier leuke winkels, heerlijke restaurants en terrasjes en culturele activiteiten.

Weekendhuis Zeeland

Onze appartementen zijn uitermate geschikt als u op zoek bent naar een weekendhuis in Zeeland. Ga er lekker een lang weekend tussen uit met familie of vrienden. De appartementen zijn luxe en comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Of u nu een weekendhuis in Zeeland zoekt voor een korte vakantie of liever een of weken een vakantiehuis aan zee in Zeeland wilt huren. Bij ons beleeft u gegarandeerd een topvakantie. U kunt namelijk ook gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten van Port Zélande. Voor alle leeftijden en interesses is er van alles te doen! Een weekendhuis in Zeeland huren kan via de kalender of u neemt contact met ons op.