Hero Wave

Recensies

Hieronder vindt u een aantal recensies van mensen die een appartement bij ons hebben gehuurd:

Fantastisch

Beste John en Marlies,
Wat een super week hebben we gehad in jullie appartement aan de haven! Alles klopte….. ruim, schoon, super bedden. Bij aankomst lekker kopje koffie gezet en….. ‘s avonds een heerlijk wijntje. Kortom wat een ontvangst, wij komen zeker nog eens bij jullie!

Groeten Hans

Fantastisch verblijf gehad!

Het relaxte van het appartement. Alles in het appartement was aanwezig. Ruimte & netheid heeft onze verwachtingen overtroffen. Ik zou indien de prijs iets minder duur zou zijn in het hoogseizoen het zo nogmaals boeken en dan voor een langere periode.

Nona

Heerlijk

We hebben een echt heerlijk weekend gehad in jullie appartement. We waren erg onder de indruk van hoe het eruit zag; heel erg ruim, gezellig ingericht en een gaaf uitzicht. We zijn ons weekend lekker begonnen met een drankje op het terras aan de achterkant.

Auto kon ook prima geparkeerd worden dichtbij ons appartement op de parkeerplek.

Gr. Mieke

We hebben afgelopen 3 jaar in jullie prachtige appartement gelogeerd tijdens de Optispring (zeilwedstrijden van de optimist). Elk jaar weer top! Mooi ruim appartement aan de haven, goede bedden en keuken met alle voorzieningen. Voor ons was dit het laatste jaar, maar zullen deze locatie niet vergeten!

In der Maur

We hebben heerlijk geslapen in het appartement, verder zijn we naar dorpjes geweest en het strand bezocht. Lekker vakantie met de hele familie, en it voor een geweldige prijs bij dit bedrijf. Sommige van ons zijn ook nog de zee ingegaan, een dagje met een rondvaartboot meegegaan en noem maar op. Echt een volle week plezier.

Jan de Vries

Lekker relaxen

“Het relaxte van het appartement. Alles in het appartement was aanwezig. Ruimte & netheid heeft onze verwachtingen overtroffen. Ik zou indien de prijs iets minder duur zou zijn in het hoogseizoen het zo nogmaals boeken en dan voor een langere periode.

Paul Vuylsteke

Hallo familie Slotboom,

We wilden nog even laten weten dat we een super verblijf in jullie appartement 5.06 hebben gehad. Complimenten ook voor de schoonmaak! Zeker voor herhaling vatbaar.

Monique van Rhee

Mooi appartement

De gehele inrichting, fijne bedden Van alle gemakken voorzien Bij binnenkomst direct een goed gevoel bij.

Gr. Lisette

Mooi pinksterweekend

De zee was lekker dichtbij, en de omgeving is prima.

Joop

N.K. Regenboog

Dank voor het fantastische huis ! we hebben er van genoten en is super bevallen.

Peter Peet

Nice!

Location and nice spacey elegant house

Andrea (BE)

Perfect

We kwamen aan met de hele familie en alles was ook echt als op de website eerder al was beschreven, super schoon en heel dichtbij het strand. Perfect voor de wat oudere dat ze niet zo ver hoefde te lopen. Het huisje zelf was goed ruim, echt heel fijn. Ik wil als eerste daarom dit bedrijf bedanken dat een vakantiehuisje boeken zo gemakkelijk kon gaan, daarnaast ook dat hureninzeeland haar huisjes erg goed onderhoud.

Ruim

Zeer ruim appartement op een mooie locatie.

Werner Verhoeven

Beste John/Marlies,

Het was een fantastisch weekend. Ook de appt zijn ons erg goed bevallen en we zullen er zeker vaker gebruik van gaan maken.

We hebben nog wat verkoopactiviteiten voor jullie gevoerd inclusief rondleiding voor andere mensen die ook in MPZ liggen. Denk dat ze binnenkort wel contact op zullen nemen.

In appt 5.06 is alleen het voorraadpotje van de koffiepads gesneuveld. Toen het deksel erop werd gedaan brak deze. Ook staan er in dit appt nog een paar kopjes in de vaatwasser omdat deze langer duurde dan we verwachtten en het ons niet verstanding leek om het programma van de vaatwasser abrupt af te breken.

Verder is alles perfect verlopen.

Graag tot volgende keer.

Mvrgr,
Ruud

Super

Zeer ruim appartement op een mooie locatie.

Werner Verhoeven

Schrijf een recensie