Hero Wave

Luxe vakantiehuis Zeeland

Als u op zoek bent naar een luxe vakantiehuis in Zeeland dan zit u bij Huren in Zeeland helemaal goed! Wij bieden vier comfortabele en compleet ingerichte appartementen aan voor 4 tot 6 personen. Dichtbij het Noordzeestrand en direct aan de haven Marina Port Zélande. U heeft direct toegang tot het Grevelingenmeer. De reden dat wij onze appartement omschrijven als luxe vakantiehuis Zeeland? De foto’s van de accommodaties spreken voor zich.

Alle vier appartementen zijn ruim opgezet en voorzien van comfortabele boxsprings. Ze hebben een volledig uitgeruste keuken met hoogwaardige apparatuur en ruime badkamers inclusief ligbad. Bovendien beschikken onze luxe vakantiehuisjes in Zeeland (Port Marina Zélande) over een fijn en groot terras aan de boulevard. Bekijk de beschikbaarheid en prijzen of neemt contact met ons op voor meer informatie!

Appartementen bekijken

Contact opnemen

Indeling luxe vakantiehuisjes Marina Port Zélande

U heeft de keuze uit vier verschillende luxe vakantiehuisjes in Zeeland. Drie appartementen zijn geschikt voor maximaal 4 personen en we hebben een appartement dat plaats kan bieden aan maximaal 6 personen. Het gevoel van luxe komt vooral door de prachtige ligging aan de jachthaven Marina Port Zélande. Vanaf het terras kijkt u zo op de boulevard en de prachtige boten die in de haven liggen. De slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings en de opzet van het luxe vakantiehuis in Zeeland is zeer ruim.

Bovendien beschikken alle accommodaties over een living met prachtig uitzicht, een compleet ingerichte keuken voorzien van hoogwaardige apparatuur en een ruime badkamer inclusief ligbad. Ook de voorzieningen zijn uitstekend, want u kunt gebruik maken van faciliteiten en activiteiten van het bekende vakantiepark Port Zélande.

Huisje aan strand Zeeland

Geniet van een korte of lange vakantie in een huisje aan het strand via Huren in Zeeland! Het Noordzeestrand ligt op steenworp afstand bij de bekende Brouwersdam. Ook ligt het Grevelingenmeer letterlijk aan uw voeten. Onze huisjes aan het strand in Zeeland zijn daarom uitermate geschikt voor watersportliefhebbers. Maar ook rustzoekers komen aan hun trekken in deze fantastische omgeving!

Wilt u een reserveringsaanvraag doen voor een luxe vakantiehuis in Zeeland? Dat kan gemakkelijk via de kalender bij de verschillende appartementen. Of neem contact met ons op via e-mail: info@hureninzeeland.eu of bel ons! Wij helpen u graag een huisje aan strand Zeeland te boeken.