De mooiste en beste stranden!

Omgeving

Zeeuwse stranden en jachthavens horen bij beste van Europa

De Internationale jury van FEE International in Denemarken heeft dit jaar in Nederland 185 Blauwe Vlaggen toegekend. Het gaat om 123 jachthavens en 62 stranden. Zeeland is net als voorgaande jaren weer rijkelijk bedeeld. In bijna alle Zeeuwse badplaatsen wappert de komende maanden weer een Blauwe Vlag. Het keurmerk heeft een grote aantrekkingskracht op – met name Duitse – toeristen. Zij houden bij het boeken van een vakantie er rekening mee of de kustplaats waar ze naartoe gaan over het keurmerk beschikt.

De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig, duurzaam en schoon zijn. De locaties vragen dit keurmerk vrijwillig aan. In de praktijk betekent dit dat jachthavens en stranden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon (zwem)water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. De Blauwe Vlag is één jaar geldig: jaarlijks wordt opnieuw aan de hand van controles bekeken of de stranden en jachthavens nog aan de eisen voldoen. Natuurlijk is Marina Port Zélande ook dit jaar weer met de blauwe wimpel beloond.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Plaats een review

De mooiste en beste stranden!
Naam*
Land van herkomst*
Aankomstdatum*
Wanneer was u daar?
E-mail*
Telefoon
Beoordelingen
Algemene indruk*
Dienstverlening*
Netheid*
Locatie*
Prijs/kwaliteit*
WIFI
Opmerking*

Reserveren

De mooiste en beste stranden!

Kies een aankomstdatum en verblijfsduur voor een actueel overzicht van de beschikbaarheid. Klik vervolgens op de “Boek Nu” knop om de reservering te voltooien.

Toon meer