Ouddorp: Paashazenparade

Op zaterdag is er tussen 12.00-16.00 uur een Paashazenparade in het centrum van Ouddorp. Meer info

Renesse: Paasmarkt

Op zondag is er markt van 13:00 – 17:00 uur op de Hogezoom van Renesse. De winkels zijn die dag ook open. Meer info.

Driewegen: Opendagen in Paasweekend

Zaterdag zet Brocante en Antiek ‘t Bagatelletje de deuren open. Meer info.

Domburg: Paashazen

De Paashazen in Domburg huppelen ook dit jaar weer rond op 1e Paasdag. Ze zijn te vinden in het centrum van Domburg bij ’t Groentje, waar ze Pasen in Domburg nog net iets feestelijker maken. Meer info.

Goes: Paasmarkt in het Ambachtscentrum

Paaszaterdag en 2e Paasdag organiseert Het Ambachtscentrum weer een Paasmarkt. Op het binnenplein komen een aantal kraampjes te staan met mooie, leuke, en zelfgemaakte producten. Meer info.

Goes: Paasritten met de trein

In Goes wordt er met de stoomtrein gereden (met een paashaas aan boord). Die Paasritten zijn op 1 en 2 april. De trein vertrekt uit Goes om 11.00 en 14.00 uur. Om 12.00 en 15.00 uur vertrekt ook de diesel-motorwagen. Meer info.

Goes: Hondenshow

Op 31 maart en 1 april 2018 kun je ruim 2500 honden en minstens 200 verschillende rassen bewonderen op de Internationale hondententoonstelling: Dogshow Goes. Meer info.

Groede: Kermis en Pasen

Van 30 maart t/m 2 april is het kermis en Paasdagen in Groede. Meer info.

Kerkwerve: Paaseieren zoeken en ritje met stoomtrein

Zaterdag 31 maart worden weer de jaarlijkse paasritten gereden bij de Stoomgroep Kerkwerve. De kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding vanaf 13.00 tot 16.00 mee rijden met de stoomtrein. Om 13.30 word het startsein gegeven om paaseieren te zoeken, heb je het grote gouden paasei gevonden, dan heb je prijs. Als het goed is komt de paashaas dit jaar ook weer. Deelname en bezoekers zijn gratis.

Knokke-Heist: Paasparcours Het Zwin

In het Zwin Natuurpark in Knokkke-Heist is er een paaswandeling die gecombineerd kan worden met een presentatie vol ei-geheimen. “Blijf in de paassfeer en snor je kennis op over eitjes. Denk niet aan chocolade, maar aan echte eieren.” Meer info.

Middelburg: Paasfair

Op de Markt in Middelburg wordt zaterdag, zondag en maandag een Paasfair gehouden met tenten en buitenkramen. Op de markt zijn antiek, curiosa, brocante en andere hebbedingetjes te vinden. De toegang gratis: zaterdag van 10-17 uur zondag 1 april en maandag 2 april van 11-17 uur. Meer info.

Oostkapelle: Paas-speurtocht Terra Maris in Oostkapelle

Bij museum Terra Maris is er een Paas-speurtocht. Meer info.

Terneuzen: Paasbrunch

Op zondag kunnen mensen vanaf 12 uur genieten van een uitgebreide paasbrunch bij ’t Vijverhof in Terneuzen. Meer info.

Tholen: Pasen in De Fruithoek

In het Paasweekend zijn er extra activiteiten in winkeltje ‘De Fruithoek’, waaronder verschillende proeverijen, ballonnenclown Martina (op zaterdag 31 maart van 13.00 tot 16.00 uur). Meer info.

Vlissingen: Torpedoschip de Mercuur

Het torpedowerkschip de Mercuur is komend paasweekeinde voor het eerst te bezoeken in het Vlissingse Dok. Bezoekers kunnen van Goede Vrijdag tot en met tweede paasdag, telkens tussen 13.00 en 17.00 uur aan boord stappen via de loopplank aan de Houtkade.

Vlissingen: Paasmarkt

Vanaf zondagmorgen 10.00 uur is er paasmarkt op de Boulevard in Vlissingen. Meer info.

Vlissingen: Paas High Tea bij Lunchroom CityBeanz

Op zaterdag 31 maart is er een Paas High Tea bij Lunchroom CityBeanz in Vlissingen. Er zijn verschillende activiteiten waaronder kleurplaten, paashaas broodjes maken, paaseieren schilderen en paaseieren zoeken. Meer info.

Westkapelle: Paasbrunch met kinderanimatie in De Boomgaard

Op Paaszondag is er een brunch in brasserie De Boomgaard in Westkapelle. Tussen het eten door kunnen kinderen spelen in het (indoor)speelparadijs en paaseieren zoeken met de Paashaas. Meer info.